Ceulemans: "Je moet alles in de juiste context plaatsen"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Ceulemans: "Je moet alles in de juiste context plaatsen"
Foto: © SC

Westerlo was één van de revelaties van de heenronde, maar intussen gingen de troepen van Jan Ceulemans onderuit tegen Standard en Germinal Beerschot. Westerlo kan dus best winnen van Lokeren om zich bovenaan te handhaven.

"Je moet alles in de juiste context plaatsen", benadrukt trainer Jan Ceulemans in Gazet van Antwerpen. "Standard won verdiend, maar had in de slotfase wel de hulp van de scheidsrechter nodig om de drie punten te grijpen. Fluit hij voor de flagrante duwfout van Jovanovic, dan blijft het 0-0."

"Tegen Germinal Beerschot werd duidelijk handspel na een halfuur niet bestraft. Normaliter volgt een rode kaart plus een strafschop en dan geloof ik nooit dat we die wedstrijd zouden verliezen", vervolgt de coach. "Dus stel ik dat die nul op zes een vertekend beeld is van de werkelijkheid. Wat niet wil zeggen dat Lokeren geen belangrijke wedstrijd is voor ons. Het is ons hoofddoel om dit seizoen niet in de problemen te komen. Voorts gaan we proberen zo hoog mogelijk in die linkerkolom te blijven hangen. En dat kan zeker met deze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties