Verbauwhede: 'KVK wou van mij af'

Nico Wieme
| 15 reacties
Verbauwhede: 'KVK wou van mij af'
Foto: © SC

Glen Verbauwhede zit tot nader order tot eind dit seizoen zonder club. De doelman mocht bij KV Kortrijk zijn biezen pakken en vond geen onderdak tijdens de winterstop. In De Morgen spuwt de verstoten keeper zijn gal over KVK.

Glen Verbauwhede (foto boven) onderhoudt de conditie bij de beloften van Club Brugge. Bij KV Kortrijk is de West-Vlaming niet meer welkom na zijn uitspraken over collega Peter Mollez. Nu de storm gaan liggen is, komt Verbauwhede in De Morgen naar buiten met zijn versie van de feiten.
 
“Wat ik nu vertel is hoe het echt gegaan is: ik was ontgoocheld omdat ik niet mocht spelen en zag Björn Vleminckx (foto rechts) voor de match in het toilet”, aldus Verbauwhede. “Hij was verrast dat ik niet speelde, want onze keeper Peter Mollez was tegen Moeskroen nogal ongelukkig op een bal van Walter Baseggio.”
 
“Ik zei: ‘Wel, zeg aan je maten dat ze ook eens zo'n bal geven’”, gaat Verbauwhede verder. “Die indraaiende bal is daarop aan bod gekomen in de kleedkamer van Mechelen. Het kwam aan de oren van Wouter Vrancken en Xavier Chen en een van hen zei Mollez dat ik hem wou flikken.”
 
“Vanhaezebrouck heeft met Vrancken en Chen gebeld over mijn zogezegd verraad. Maar met Vleminckx sprak hij niet. Ik deed mijn verhaal, maar de trainer zei dat hij wist dat ik meer had gezegd”, toont de ex-Club Bruggehuurling zich ontgoocheld.
 
“Ik stelde nog voor om mijn excuses aan te bieden voor mijn grote mond, maar ze wilden niet luisteren. Ze wilden van me af en nu zit ik zonder ploeg tot eind dit seizoen. Jammer, maar ik kom terug”, klinkt Verbauwhede strijdvaardig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties