D'Hooghe: "Antoine was Club Brugge"

De Nijs Michael
| 3 reacties
D'Hooghe: "Antoine was Club Brugge"
Foto: © SC

Club Brugge is opnieuw in rouw gedompeld. Blauw-zwart moest gisteren namelijk afscheid nemen van Antoine Vanhove, het bestuurslid en de gewezen algemeen directeur van Club Brugge verloor de strijd tegen longkanker.

"Dit is een harde klap voor Club Brugge", vertelt Michel D'Hooghe bij Sporza. "De verdiensten van Antoine Vanhove kunnen niet genoeg benadrukt worden. In de periode voor het huidige beleid moest werkelijk alles via hem passeren. Als laatste grote amateur - in de meest nobele betekenis van het woord - was hij het grote boegbeeld van Club. Antoine ademde club. Antoine was Club."

"Antoine krijgt een topplaats in de geschiedenis van Club", vervolgt de preses van blauw-zwart. "Hij wist zijn koopmansgeest op een positieve manier te gebruiken. Hij had een neus voor talent en had een groot aandeel in ons succes."

"Antoine symboliseerde het wezen van Club Brugge perfect. De mensen herkenden zich in hem. Hij was overal graag gezien. Hij praatte zowel met de grootsten als de kleinsten. Hij was een vlotte man met een groot hart. Wat me altijd zal bijblijven? Zoveel momenten. Ik heb ruim twintig jaar met hem samengewerkt. Ik zal altijd onthouden dat Club Brugge voor Antoine van primair belang was", aldus Michel D'Hooghe. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties