Gazzetta dello Sport: 'Eto'o wil naar AC Milan'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Gazzetta dello Sport: 'Eto'o wil naar AC Milan'
Foto: © SC

Samuel Eto'o (foto) zou volgens de betrouwbare Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport graag naar AC Milan verhuizen. Naar verluidt zouden er in het grootste geheim al onderhandelingen bezig zijn tussen de Rossoneri en de spits uit Kameroen.

De Italiaanse krant heeft het al over verschillende ontmoetingen tussen AC Milan en Samuel Eto'o. De Kameroener zou ook al gezegd hebben dat hij volgend seizoen niet meer voor FC Barcelona wil spelen. De spits heeft wel nog een contract tot de zomer van 2010 in Camp Nou. Hij scoort dit seizoen met zijn ogen dicht en dat maakt van hem een fel gewilde speler.

Opvallend is dat Eto'o deze zomer van trainer Josep Guardiola de club mocht verlaten omdat hij net als Ronaldinho en Deco een negatieve invloed zou hebben op de sfeer in de vestiaire. Eto'o vertrok uiteindelijk niet omdat de autoritaire leider in de Primera Division geen waardig alternatief vond voor de international. Bovendien maakte Eto'o een goede indruk tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De reden waarom AC Milan de onderhandelingen geheim wil houden, is het feit dat de wereldvoetbalbond FIFA verbiedt dat een club een speler benaderd langer dan een half jaar voor zijn contract afloopt. In dat geval moet eerst langs de clubs gepasseerd worden.

Eto'o wilde recentelijk in een interview met een Frans tijdschrift niet over zijn toekomst praten. Hij zei wel dat hij FC Barcelona niet de club van zijn leven vond, maar dat het gewoon een club is waar hij onder contract staat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties