Dirar koppelt eindelijk efficiëntie aan techniek

Kwinten Surmont
| 22 reacties
Dirar koppelt eindelijk efficiëntie aan techniek
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Nabil Dirar speelde dit weekend zijn beste wedstrijd in Brugse loondienst tot nu toe. Hij zorgde met twee mooie assists eindelijk voor de efficiëntie die van hem verwacht wordt. Jacky Mathijssen is dan ook tevreden.

"Dit was het betere werk. Dirar was een bepalende factor in de goeie zeventig mi­nuten die we zaterdag speelden", zegt Mathijssen in HLN. Bij de Brugse fans gaat het gerucht de ronde dat Dirar aan zijn lot wordt overgelaten door de technische staf. Assis­tent-trainer Peter Balette zegt nu elke dag met Dirar bezig te zijn: "We laten hem niet nablijven, maar in elke oefening krijgt hij dezelfde richtlijn: aanname en bij de tweede toets de bal voor doel. Tot vervelens toe."

Hoe komt het dan dat er nu pas een verandering lijkt te komen in het spel van Dirar? Balette: "Vorige maand is een lichtje gaan branden: toen Dirar in de pers geklaagd had over inter­ne kritiek is hij gaan samenzitten met de trainers en de medespelers voor een open discussie. Hij heeft toen ingezien dat hij een extra inspanning moest doen. Na de match van zaterdag heeft hij me verteld dat hij nu met eigen ogen gezien heeft hoe het moet. Dat hij het begrepen heeft en dat hij genoten had." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties