D'Hooghe treedt af als voorzitter

Kevin Van Cutsem
| 7 reacties
D'Hooghe treedt af als voorzitter
Foto: © SC

Michel D'Hooghe treedt op 30 juni af als voorzitter van Club Brugge. Dat maakte de club gisteren bekend. Een opvolger voor de 63-jarige D’Hooghe is er nog niet.

“Het 6-jarige mandaat van dr. Michel D'Hooghe als voorzitter van Club Brugge K.V., dat is ingegaan op 11 maart 2003, is vandaag (11 maart 2009) officieel verstreken”, meldt Club Brugge.
 
“Dr. Michel D'Hooghe heeft beslist geen nieuw mandaat als voorzitter op te nemen, maar in functie te blijven als lid van de Raad van Bestuur”, gaat het bericht verder.
 
De voorzitter van blauw-zwart zal tot 30 juni de Raad van Bestuur blijven leiden. In tussentijd wordt gezocht naar een opvolger.
 
D'Hooghe is Clubvoorzitter sinds 2003. Toen volgde hij overleden Club-boegbeeld Michel Van Maele op. D'Hooghe was eerder ook al voorzitter van de Belgische voetbalbond en de Profliga. Hij was ook lid van het Uitvoerend Comité van de FIFA.
 
In de zes jaar dat hij aan het hoofd stond van Club Brugge won Club twee keer de titel en twee keer de Beker. Met Jacky Mathijssen zat D’Hooghe aan zijn vijfde coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties