Mathijssen weet niets van nakend ontslag

Nico Wieme
| 12 reacties
Mathijssen weet niets van nakend ontslag
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel D’Hooghe kondigde vorig weekend aan dat hij Jacky Mathijssen had gezegd dat de samenwerking tussen Club Brugge en de Limburgse coach op het einde van dit seizoen ophoudt. Mathijssen zelf wenst hierop niet te reageren.

Sinds de zwarte decembermaand ligt Jacky Mathijssen voortdurend onder vuur. De coach van Club Brugge krijgt maar geen lijn in de prestaties van zijn team en eiste op een bepaald moment duidelijkheid van het bestuur.
 
Vorig weekend schonk voorzitter Michel D’Hooghe klare wijn. De FIFA-bobo beweerde toen in de Vlaamse kranten dat hij zijn coach duidelijk had gemaakt dat hij op het einde van dit seizoen plaats moet ruimen. “Ik kan en mag niet reageren”, zegt Mathijssen hierop in HNB.
 
De geplaagde Clubtrainer beweert echter dat hij niet op de hoogte is van een vertrek aan het einde van het seizoen. “Ik kan ook niets zeggen over iets waarvan ik niets afweet.”
 
De naam van Adrie Koster valt ondertussen geregeld als mogelijke opvolger van Mathijssen, maar D’Hooghe weerlegde die geruchten in de kranten. Volgens de Clubvoorzitter zijn er meerdere kandidaten in de running om Club volgend seizoen naar betere tijden te stuwen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties