Vandereycken: "Het is nog niet voorbij"

Kevin Van Cutsem
| 11 reacties
Vandereycken: "Het is nog niet voorbij"
Foto: © SC

Volgens bondscoach Vandereycken is het WK in Zuid-Afrika nog steeds haalbaar. “Het is nog niet gedaan. We moeten nu winnen tegen Turkije en hopen dat Bosnië punten laat liggen.” Met zijn ontslag is Vandereycken niet bezig.

“Het is jammer, zeker als je de volle 90 minuten bekijkt”, zegt Vandereycken aan Sporza. “Opnieuw moesten we vroeg achtervolgen. Een gebrek aan concentratie misschien. De jeugd maakt fouten en op dit niveau worden die meteen afgestraft.”
 
“We hebben vandaag het spel proberen maken, zelfs met 10 man, maar Bosnië was efficiënter. En daar draait het allemaal om. Wij hebben ook kansen gekregen, maar die moet je ook kunnen afmaken zoals zij wel deden.”
 
Voor de bondscoach is deze WK-campagne nog niet over. “Het is nog niet voorbij. We moeten thuis winnen tegen Turkije hopen dat Bosnië punten laat liggen. Zij krijgen Spanje en Turkije ook nog op bezoek.”
 
Over zijn toekomst maakt Vandereycken zich geen zorgen. “Daar ben ik niet mee bezig. Ik ga nu proberen om deze wedstrijd te verwerken om vervolgens de volgende voor te bereiden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties