Boussoufa: "Ook een pluim voor Copa"

Boussoufa: "Ook een pluim voor Copa"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa tilt er niet zo zwaar aan dat door het puntenverlies van Anderlecht op Lokeren, Standard terug op gelijke hoogte komt. De kleine prins kijkt alleen vooruit.

“Dat Standard en wij nu gelijk staan, betekent niet veel”, aldus Boussoufa. “In de volgende wedstrijden zal het verschil gemaakt worden en je start nu gewoon op gelijke hoogte. De strijd zal gestreden worden tot op de laatste speeldag. Beide ploegen kunnen nog punten laten liggen. Al hadden we hier vandaag wel zeker verdiend om te winnen.”
 
Die overwinning kwam er niet dankzij Lokerendoelman Copa. “Hij heeft een heel sterke wedstrijd gespeeld. In die twee één-tegen-één-situaties doet hij het echt fantastisch. We hadden moeten scoren, maar we moeten ook een pluim geven aan Copa. Ook op Anderlecht was hij al heel goed, maar dat is geen excuus.”

Tevreden over spelpeil
 
Boussoufa toonde zich niet ontevreden over het vertoonde spel van paars-wit. “We hebben heel de wedstrijd gedomineerd, de organisatie was goed en we hadden veel balbezit. De goede punten van vandaag moeten we meenemen naar de volgende wedstrijden en zien dat we daar geen punten verliezen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties