Sonck: "Denk dat Collet peppilletjes had gepakt"

De Nijs Michael
| 14 reacties
Sonck: "Denk dat Collet peppilletjes had gepakt"
Foto: © SC

Club Brugge had afgelopen weekend alle moeite van de wereld om voorbij degradant Bergen te raken. Na afloop was er dan ook heel wat reden tot napraten, vooral Cédric Collet en Wesley Sonck waren bijzonder scherp voor elkaar.

"Die schram naast mijn rechteroog is van onze vriend op links, Collet", foetert Sonck in HLN. "Ik denk dat die een peppilletje had gepakt. Die deelde ellebogen uit, begon op een bepaald moment zelfs te krabben. Niet normaal, maar de scheidsrechter had het niet gezien."

"Ik heb niets verkeerd gedaan. Sonck is gewoon een provocateur", reageert Collet op de uitspraak. "Let op, hij is een goede voetballer en heeft veel ervaring, maar hij moet correct blijven. Ik heb respect voor hem maar ik had niet de indruk dat het wederzijds was. Blijkbaar zijn alle middelen heilig en veroorloofd voor hem."
 
"Met zijn woorden en uitdrukkingen probeert hij zijn tegenstander uit zijn concentratie en uit de match te halen. Ik vind echter niet dat hij dan het recht heeft om naar mij uit te halen", aldus de speler van Bergen. "Het liep aanvankelijk niet goed bij Club Brugge, ze kwamen achter en misten veel kansen. Ze dachten allicht dat ze over ons konden lopen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties