Chatelle: "Genk wil affront uitwissen"

Anthony Van der Planken
| 13 reacties
Chatelle: "Genk wil affront uitwissen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet komend weekend absoluut winnen op Genk, anders ziet het de titel misschien aan zijn neus voorbijgaan. Veel kenners voorspellen een makkelijke zege voor paars-wit. Anderlecht-middenvelder Thomas Chatelle ziet dat echter anders.

Chatelle, ex-Genk, gelooft niet dat de Limburgers Anderlecht de zege cadeau zal doen omdat ze een week later de bekerfinale spelen. "Genk zal het affront van het hele seizoen tegen ons willen uitwissen", stelt Chatelle in HLN. "Deze match moet de apotheose van het seizoen worden voor Anderlecht. Maar het wordt een moeilijke verplaatsing. Ik herinner me dat ik zelf met Genk twee keer gelijk speelde tegen Anderlecht. Racing Genk is thuis sterk. Zelfs in een moeilijk seizoen als dit, zullen ze zaterdag op de afspraak zijn."

"Ze zullen hun voetje niet terugtrekken, want de komst van Anderlecht is voor hen altijd een extra-motivatie. En het is hun laatste thuismatch. Ze gaan vechten voor hun publiek."

Zal preses Jos Vaessen zijn spelers niet vragen om aartsrivaal Standard een hak te zetten? "Ik ken Vaessen al lang, hij is een man met een grote integriteit. Hij heeft nog nooit spelers gevraagd om hun voetje niet te zetten. Ik verwacht een heel agressief Genk, zoals Tubeke. Er is maar één sleutel: snel scoren. We moeten een herhaling van het scenario van de eerste helft in Tubeke vermijden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties