Anderlecht volgt Keinan en Baruchyan

De Nijs Michael
| 8 reacties
Anderlecht volgt Keinan en Baruchyan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht en Standard maken zich op voor een ultiem titelgevecht, maar dat wil niet zeggen dat de Brusselaars nog niet bezig zijn met volgend seizoen. Zo worden nu Aviram Baruchyan en Dekel Keinan intensief gevolgd door paars-wit.

Vooral Baruchyan zou de scouts van paars-wit kunnen bekoren, weet de Israëlische pers. De 24-jarige middenvelder staat momenteel op de loonlijst van het Israëlische Beitar Jeruzalem, waar hij vooral bekend staat om zijn creativiteit. Hij is tevens een voormalige jeugdinternational en in oktober vorig jaar debuteerde hij met de Israëlische nationale A-ploeg tegen Kroatië. Anderlecht zal wel moeten afrekenen met stevige concurrentie, zo tonen ook enkele Spaanse eersteklassers interesse.

Daarnaast kan ook Keinan nog steeds op belangstelling vanuit Brussel rekenen. De 24-jarige centrale verdediger wordt al sinds afgelopen winter aan Anderlecht gelinkt, maar tot een transfer kwam het tijdens de winterstop niet. Nu volgt paars-wit de international van Maccabi Haifa dus opnieuw. Er zou echter ook Engelse interesse zijn voor de speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties