Simaeys: "Club Brugge heeft overal problemen"

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Simaeys: "Club Brugge heeft overal problemen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge kende alweer een slecht seizoen. Zaterdag hoopt blauwzwart alsnog derde te worden, maar dan moet het winnen van Moeskroen en Gent moet voor de bijl tegen Standard. Jeroen Simaeys (foto) analyseert de problemen.

"We moeten gewoon heel eerlijk zeggen dat Standard en Anderlecht momenteel veel beter zijn dan Club Brugge. De afgelopen jaren heeft deze club heel wat spelers aangetrokken, maar hun rendement was onvoldoende. Nu moeten er echt goede spelers naar hier komen", aldus Jeroen Simaeys in HLN.

"Als we geen kwaliteitsinjectie krijgen en niet meer ervaring in onze ploeg brengen, zullen we ook volgend seizoen niet meestrijden om de titel. In elke linie hebben we problemen en ik denk dat het bestuur dat ook wel weet."

"We hadden wel geen geluk dat we in het competitieslot naar Anderlecht, Standard en Germinal Beerschot moesten. Ook het vertrek van Jacky Mathijssen heeft de prestaties geen goed gedaan. Het stoort me gewoon echt dat we elke week het onderste uit de kan moeten halen, ook als we niet tegen topteams moeten spelen", besluit Simaeys. (AN)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties