Werder haalt Boliviaanse spits bij Shakhtar

De Nijs Michael
| 0 reacties
Werder haalt Boliviaanse spits bij Shakhtar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen kan vanaf deze zomer rekenen op de diensten van Marcelo Moreno Martins. De Boliviaanse aanvaller komt op huurbasis over van UEFA Cup-winnaar Shakhtar Donetsk uit Oekraïne.

Marcelo Moreno Martins maakte vooral indruk bij Cruzeiro. Bij die club kroonde hij zich zelfs tot topschutter van de Zuid-Amerikaanse Champions League, wat hem een transfer naar de Oekraïense grootmacht Shakhtar Donetsk opleverde. 

Daar kon de aanvaller echter niet overtuigen, waardoor hij nu op huurbasis overstapt naar de Duitse club Werder Bremen. Als de spits volgend seizoen voldoende indruk kan maken bij groen-wit, kan hij er een contract tot 2014 tekenen.

"Eigenlijk heb ik afgelopen jaar te weinig gespeeld, maar toch heb ik me af en toe kunnen onderscheiden. Ik ben ontzettend blij dat ik nu de kans krijg bij Werder. Hier wil ik mijn kwaliteiten laten zien en mezelf verder ontwikkelen", reageert de 21-jarige international op de clubsite van Werder Bremen.

Ook trainer Thomas Schaaf (foto) is tevreden met de aanwinst van zijn club: "Met Marcelo Moreno Martins krijgen we er een atletische, jonge spits bij die technisch goed onderlegd is. Ik ben er zeker van dat hij ons aanvalsspel beter kan maken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties