FC Sevilla vindt ex-speler van Genk te duur

Mathias Dumarey
| 4 reacties
FC Sevilla vindt ex-speler van Genk te duur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Zokora verkast niet naar FC Sevilla. De Spaanse club vindt de vraagprijs voor de Ivoriaanse verdediger te duur. Zokora lanceerde zijn Europese carrière bij RC Genk en speelt momenteel voor Tottenham Hotspur.

FC Sevilla informeerde deze week naar de vraagprijs voor Didier Zokora. Voorzitter Jose Maria del Nido schrok zich een hoedje toen hij zag dat het verschil tussen vraag en aanbod enorm was. "We hadden aan Tottenham de toestemming gevraagd om met Didier te praten over een transfer. Het is nu wel duidelijk dat wij en Tottenham niet op dezelfde golflengte zitten. Het is jammer, maar geen ramp. We gaan nu door naar onze tweede keus. Die is ongeveer net zo goed en bovendien nog een aantal jaren jonger dan Zokora", aldus Del Nido op de site van de club.

Didier Zokora voetbalt nu al drie seizoenen in de Premier League en was behalve dit seizoen een belangrijke kracht in het basiselftal van het team. Dit jaar zat hij wat meer op de bank door de komst van Wilson Palacios naar White Hart Lane en dat zint de Ivoriaan niet echt. Eeder speelde Zokora ook nog voor het Franse AS St.-Etienne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties