Club Brugge kreeg een ambitieuze Djokic terug

Mathias Dumarey
| 49 reacties
Club Brugge kreeg een ambitieuze Djokic terug
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Dusan Djokic (foto) heeft Club Brugge nog niet veel plezier gebracht. Afgelopen seizoen mocht hij een half jaar op uitleenbasis voetballen in Cyprus. Naar eigen zeggen komt hij nu ambitieuzer terug naar Brugge.

"Het voelt echt heel goed om terug in Brugge te zijn. Ik heb hier echt maanden naar gesnakt. Ik voel me nu zoals bij mijn eerste aankomst hier in 2007. Ik ben ook echt blij dat de nieuwe trainer iedereen met gelijke kansen laat beginnen voor het nieuwe seizoen", aldus de Serviër op de website van Club Brugge.

"Na een tegenslag in mijn familie was het goed om een aantal maanden in Cyprus te kunnen voetballen. Nu ben ik echter klaar om me voor honderd procent te geven voor deze club", aldus Dusan Djokic die verwijst naar het overlijden van zijn moeder op nog vrij jonge leeftijd in oktober 2008.

Djokic maakte in zijn eerste seizoen bij Club Brugge maar vier doelpunten in 26 wedstrijden. In de heenronde van vorig seizoen kwam hij onder Jacky Mathijssen heel weinig aan spelen toe. Djokic werd destijds gehaald bij Rode Ster Belgrado. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties