Donk: "Leuk om te winnen tegen mijn ex-ploeg"

Jimmy Wouters
| 8 reacties
Donk: "Leuk om te winnen tegen mijn ex-ploeg"
Foto: © SC

Voor Ryan Donk was het zondag een speciale dag. De verdediger speelde tegen zijn ex-club en werd bovendien erg hartelijk ontvangen door de Brugse fans.

“Het enthousiasme op de fandag was leuk, maar vandaag voor een goedgevuld stadion spelen was uiteraard nog mooier. Het is fijn dat de fans achter me staan. Ook in de spelersgroep werd ik goed ontvangen. De jongens laten mij mijn spel leren en we respecteren elkaar”, aldus de Nederlandse verdediger op de clubwebsite. 

Over de wedstrijd tegen AZ was Ryan Donk erg tevreden. De zege was volgens hem vooral te danken aan het compacte spel. “Het is leuk om te winnen tegen mijn ex-ploeg AZ, al ben ik er wel van overtuigd dat ze nog beter kunnen. Ze zijn nog zoekende na de trainerswissel. Bij ons zat het echter goed in elkaar. Met aanvallend en dominant voetbal zijn we erin geslaagd een reeks kansen te creëren. We vormden een compact blok en op die manier maak je minder fouten. Zo brachten we deze wedstrijd, de belangrijkste match in de voorbereiding, tot een goed einde.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties