Standard weigerde ook 15 miljoen voor Mbokani

Standard weigerde ook 15 miljoen voor Mbokani
Foto: © SC

Het is Standard menens om zijn basiselftal bij elkaar te houden. Eerder lekte al uit dat de Rouches vijftien miljoen euro van Everton te min vonden voor Steven Defour. Voor Dieumerci Mbokani liep een gelijkaardig bod binnen. Het werd eveneens geweigerd.

Dat vertelde Dominique D'Onofrio althans aan La Meuse. Het was volgens de technisch directeur het Duitse VfB Stuttgart dat een grote som geld op tafel wilde leggen voor Dieumerci Mbokani (foto).

"We hebben deze transferperiode een bod van 15 miljoen euro van Everton voor Steven Defour naast ons neergelegd. Daarnaast liep ook voor Dieumerci Mbokani een gelijkaardig bod binnen", aldus D'Onofrio.

Toen Stuttgart geïnteresseerd was in Mbokani hengelde het ook naar Milan Jovanovic. De Serviër mocht voor minder vertrekken, maar bleef uiteindelijk ook in Luik.

"Dat we zulke bedragen weigeren, duidt erop dat we er alles aan doen om het elftal bij elkaar te houden. Je mag ook niet vergeten dat Standard anders bekeken wordt. Je had de transfer van Oguchi Onyewu naar AC Milan en de interesse van Real Madrid voor Steven Defour. Elke dag vragen clubs me voor DVD's om spelers van Standard te bekijken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties