Simaeys: "Twee keer betere ploeg"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Simaeys: "Twee keer betere ploeg"
Foto: © SC

Adrie Koster schuifde in de slotfase Jeroen Simaeys naar voren. Een tactische zet die opnieuw succes oogste. Club maakte de tegentreffer uit de heenwedstrijd ongedaan en toonde zich de sterkste in het nemen van strafschoppen.

“Dit is een enorme ontlading”, glundert Simaeys. “Je voelde aan de kleine dingen dat het een belangrijke wedstrijd was. Het was stiller dan normaal in de kleedkamer. Iedereen was extra gemotiveerd om er iets van te maken.”

 

“De manier waarop we ons kwalificeren voor de poules van de Europa League maakt het dubbel zo leuk. We zijn er altijd in blijven geloven. In Polen verdienden we al meer en ook vandaag waren we de betere ploeg.”

 

Simaeys nam de derde strafschop en zette die feilloos om. “De trainer vroeg me gisteren al om op training enkele strafschoppen te nemen. Dan voel je het al aankomen. Niemand had echt zin om strafschoppen te nemen, maar op zo’n moment moet je je verantwoordelijkheid nemen.”


Defensie

 

“Achterin hebben we bijna niets weggegeven. Op het einde volgt er nog een heet standje voor doel met een bal op de dwarsligger, maar voor de rest hebben zij niet veel laten zien. Dat zorgt voor een positief gevoel in de defensie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties