Mbokani is blij dat Anderlecht spijt heeft

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Mbokani is blij dat Anderlecht spijt heeft
Foto: © SC

De teller van Dieumerci Mbokani staat nog maar op één. Daar wil de Congolese aanvaller van Standard zondag tegen Anderlecht verandering in brengen.

Mbokani beseft dat hij nog niet naar behoren presteerde tijdens de competitiestart. “De nationale ploeg, de reizen naar Afrika, de geboorte van mijn zoon ... Ik was uitgeput”, verklaart Dieu in HNB. “Maar nu voel ik dat mijn beste niveau er zit aan te komen. Zondag moeten we vooral een nederlaag vermijden. Negen punten achterstand zou een catastrofe zijn.”

Tegen Anderlecht scoorde Mbokani al vier keer in zes confrontaties. “Het doet me plezier dat ze beseffen dat ze een fout hebben gemaakt door me te laten gaan, maar ik heb nooit revanche gewild. Ik had vooral een probleem met Frank Vercauteren.”

Volgend jaar zoekt Mbokani andere oorden op. “Ik heb met het bestuur gepraat en ik denk dat ik na dit jaar voor 10 miljoen euro weg mag. Als ik in de Champions League scoor kan dat bedrag nog stijgen. Ik heb al veel telefoontjes gekregen. Uit Duitsland, Engeland, Spanje, Rusland en Turkije. Zelfs uit Qatar.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties