Alcaraz: "Onverdiend rood"

Nico Wieme
| 11 reacties
Alcaraz: "Onverdiend rood"
Foto: © SC

Antolin Alcaraz moest met een tweede gele kaart het veld verlaten tegen Cercle Brugge. De Clubverdediger kon daar niet mee leven.

“Met de eerste gele kaart ga ik akkoord”, aldus Antolin Alcaraz. “De tweede kaart vind ik overdreven. Ik blijf gewoon staan en speel de bal. Buffel loopt gewoon tegen mij aan.”

 

“Ik geef wel toe dat we de eerste tien minuten heel slecht gestart zijn. De concentratie was minder. We waren nog moe van donderdag. Te weinig spelers liepen in positie. Cercle maakte daar goed gebruik van”, was Alcaraz streng voor zijn ploeg.

 

“Pas na de 2-0 zijn we beginnen voetballen. We kregen veel kansen en konden uiteindelijk nog het laken naar ons toe trekken”, was de Clubverdediger dan toch nog tevreden over de afloop van de match.

 

Dreigt blauw-zwart niet in centrale verdedigersnood te geraken? “Ik mis nu wel Genk door een schorsing. Vermoedelijk zal Jeroen Simaeys wel opgelapt zijn tegen dan. Hij kreeg op training een trap op zijn voet. Ook Carl Hoefkens zou tegen dan al wedstrijdfit moeten zijn. Of Ryan Donk speelklaar geraakt, weet ik niet. Ik vermoed dat Genk voor hem nog te vroeg komt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties