Odjidja: "Goede beslissing van onze coach"

Nico Wieme
| 9 reacties
Odjidja: "Goede beslissing van onze coach"
Foto: © SC

Vadis Odjidja-Ofoe moest even op adem komen na de nipte 2-3-zege van Club Brugge tegen de buren van Cercle. De blauw-zwarte middenvelder erkende dat Club zwak was gestart, maar uiteindelijk verdiend won.

“Met de hakken over de sloot”, opende Vadis Odjidja Ofoe. “Na tien minuten keken we al tegen 2-0 aan. Pas daarna zijn we goed beginnen voetballen, met veel kansen. Zo konden we nog twee keer scoren. Daarna kwamen we met zijn tienen te staan en werd het moeilijk. Zelfs met een man minder hebben we de zege nog kunnen pakken.”

 

“Na de 2-3 zijn we weer met vier achteraan gaan spelen. Zo kwam er druk van Cercle”, analyseerde Odjidja verder. “Het was duidelijk dat we de match van donderdag nog in de voeten hadden. Dat heb je de eerste tien minuten gezien. Dan kwamen we echter in ons ritme en voetbalden we veel kansen bijeen.”

 

Na de rode kaart van Antolin Alcaraz pokerde Clubcoach Adrie Koster en ging achteraan man op man spelen. “Een schitterende beslissing van onze trainer”, stak Odjidja de pluimen op de hoed van de Nederlander. “Zo kregen we geen druk van Cercle achteraan. Het waren wij integendeel die voor de druk zorgden en zo konden we nog twee keer scoren.”

 

Over de rode kaart van Alcaraz was de Clubmiddenvelder duidelijk. “Die was onterecht. Ik loop mee met Thomas Buffel, Antolin blijft staan en Buffel loopt tegen hem aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties