Bayat legt schuld vechtpartij bij de ref

De Nijs Michael
| 31 reacties
Bayat legt schuld vechtpartij bij de ref
Foto: © SC

Cercle Brugge ging afgelopen weekend met 0-4 winnen bij Charleroi. Na afloop van de partij gingen enkele spelers en bestuurslui van Charleroi de tegenpartij te lijf in de kleedkamers. Mogi Bayat legt de schuld daarvan bij de scheidsrechter.

"Eén en misschien zelfs twee Cercle-coaches (Staelens en De Boeck, red) maakten een vulgaire armbeweging naar onze spelers", verdedigt Bayat zich bij Sporza. "Dat was het startpunt van de incidenten. Onze spelers, al zwaar ontgoocheld door het verlies, werden nog eens getart door twee oude 'sterren' van het Belgische voetbal."

"Gelukkig hebben wij een veiligheidsverantwoordelijke. Die persoon is erkend door het ministerie en zal een klacht indienen wegens inbreuken op de voetbalwet", vervolgt Bayat, die de schuld bij scheidsrechter Dierick legt. "Die was verantwoordelijk voor de spanning tijdens en na de match. Hij was ook al de vierde scheidsrechter toen we onze match tegen Club Brugge met acht man beëindigden."

"Hij hoort niet thuis in eerste klasse, maar in Bevordering. Ik vind het jammer dat Charleroi door de Centrale Scheidsrechterscommissie als 'laboratorium' wordt gebruikt. Bij ons 'testen' ze de scheidsrechters uit", besluit de sterke man van de Karolo's.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties