De Sutter wanhoopt niet na gemiste kansen

Mathias Dumarey
| 9 reacties
De Sutter wanhoopt niet na gemiste kansen
Foto: © SC

Tom De Sutter (foto) is de jongste weken niet bepaald in vorm bij zijn club RSC Anderlecht. De spits miste zaterdag in Sint-Truiden weer een aantal kansen waardoor paarswit geen aanspraak kon maken op een puntje op Stayen.

Tom De Sutter bevestigt dat hij zijn ploeg wat in de steek heeft gelaten in Sint-Truiden door niet te scoren waar het eigenlijk wel had gemoeten. "Ik stond vrij voor een leeg doel. Als ik die goal maak, hadden we misschien toch nog kunnen winnen", aldus de aanvaller in de kranten.

"Ik vond mezelf eigenlijk helemaal geen slechte wedstrijd spelen. Ik kreeg wel weinig goede ballen vanuit het middenveld. Of ik me al verontschuldigd heb bij mijn ploegmaats? Nee, ze weten dat ik me altijd voor de volle honderd procent inzet. Ik maak me trouwens geen zorgen. Ik speel met vertrouwen en op training vliegen de ballen wel in het doel", doet De Sutter zijn relaas.

"Vorig jaar moest ik ook een tijdje wachten tot ik doelpunten kon scoren. Er zijn nog veel wedstrijden. Ik blijf geduldig", besluit De Sutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties