Tienen klopt Antwerp na doelpuntenfestival

filip broos
| 84 reacties

KVK Tienen pakt door een overwinning tegen Antwerp zijn eerste thuiszege van het seizoen. Tienen won de wedstrijd na een bloedstollend einde met 4-3.

Niets leek een overwinning van de suikerjongens in de weg staan, zeker niet toen Da Silva 25 minuten voor tijd de thuisploeg op voorsprong bracht. De thuisploeg leek op weg naar de 3 punten toen Dufoor  er 12 minuten voor affluiten 2-0 van maakte.  Tienen op weg naar de zege maar dat wasbuiten de ingevallen De Vriese van Antwerp gerekend,hij knalde een doorsteekpass onder de tiense goalie door, 2-1 na 86 minuten. Antwerp leek bevrijdt door de aansluitingstreffer en de thuisploeg acteerde nerveus en maakte fouten. Eén minuut later kopte Oris de gelijkmaker binnen. De great old ging voluit voor de 3 punten en de meegereisde fans kwamen tot een delirium toen opnieuw De Vriese er in de 88e minuut 2-3 van maakte. Van 2-0 achter naar 2-3 voor op 4 minuten en toch was de wedstrijd nog niet gedaan. De thuisploeg reageerde en de dolle slotminuten bleven wisselende scores opleveren. Verdediger Peeters maakte er 3-3 van, en in blessuretijd schoot Degeling de 4-3 op het bord voor de thuisploeg.