Grembergen
Eendracht Opstal
Datum: 25/10/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stadion Grembergen
Invallers bezorgen Opstal winst bij Grembergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Invallers bezorgen Opstal winst bij Grembergen
Foto: © SC

Tot diep in de tweede helft bleef Grembergen geloven in een nieuwe stunt. In de slotfase kreeg Opstal toch nog loon naar werken.

Eendracht Opstal ging het snelst van start in de wedstrijd bij Grembergen. Govaert was attent op een poging van Lorenzo. Toen Wuytack foutief werd gestopt ging de bal op de stip. Ydens gaf Haentjens geen kans. Opstal ging op zoek naar de gelijkmaker en de thuisploeg moest achteruit. Echte kansen leverde dit evenwel niet op.

Ook na de koffie drukten de bezoekers Grembergen op eigen helft. Atilio zag een schot van de lijn geveegd door Windhey. Harnie vlamde pal op de thuisgoalie. De bezoekende trainer voerde een dubbele wissel door en dat loonde. Met nog een tiental minuten op de klok pegelde Buta de gelijkmaker tegen de netten. Opstal voelde dat er meer inzat en begon aan een verwoed slotoffensief. Sesay mikte raak net voor affluiten en de bezoekers kregen wat ze verdienden.

Grembergen: Govaert, Windhey, Michiels, G. Ydens, Cardon, Baeyens, Bosteels, Audenaert (75' Van Der Vreken), Quintelier, Wuytack (84' Buyle), Waegeman (65' Vanherpe)

Opstal : Haentjens, Smet, Van Der Elst, Van Hooimissen, Decuypere, Harnie, Atilio (68' Buta), Lorenzo, Maes, Buys (89' Van Driessche), Unaldi (68' Sesay)

Doelpunten: 21’ Ydens 1-0; 81’ Buta 1-1; 88’ Sesay 1-2