Taylor officieel van Anderlecht

Ruben Philippe
| 14 reacties
Taylor officieel van Anderlecht
Foto: © SC

Paul Taylor is officieel voorgesteld als nieuwe aanwinst van RSC Anderlecht. Hij tekende een contract van anderhalf jaar met optie op een extra seizoen. De Engelsman komt over van de Luikse eersteprovincialer Montegnée.

"Het is nu aan Paul om te bewijzen dat hij de kwaliteiten heeft om bij Anderlecht te voetballen", zo klonk het bij Herman Van Holsbeeck. "Heel wat ploegen toonden interesse in de 22-jarige draaischijf en ook wij stuurden geregeld scouts naar de wedstrijden van Montegnée. Eén zinnetje uit een scoutingsrapport is me altijd bijgebleven: 'Taylor is de Milan Jovanovic van Montegnée'", zo gaat Van Holsbeeck verder.

Taylor was zeer opgetogen over zijn transfer. "Dit is een heel speciale dag voor mij", aldus de Brit. "Ik wil Anderlecht nu tonen dat ik goed genoeg ben voor de eerste ploeg." Van Holsbeeck beseft dat dit een grote stap is voor Taylor. "Nu moeten we natuurlijk zien hoe hij omgaat met de overgang van eerste provinciale naar eerste klasse", zo besluit hij.

Gisteren raakte bekend dat Anderlecht Taylor mogelijk een half jaar zal uitlenen. Hij zou dit seizoen nog niet met het A-elftal mogen aantreden. Morgen legt hij nog medische testen af. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties