Bossut: "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Bossut: "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem-doelman Sammy Bossut kreeg zaterdag in Genk één van de merkwaardigste doelpunten tegen. “Ik vond dat het al lang duurde voor die bal erin ging.”

Een flipperkastdoelpunt, een pingponggoal, ... . Geen enkele omschrijving was krachtig genoeg om het openingsdoelpunt van Marvin Ogunjimi om te zetten in woorden.

Wie heeft er gescoord?

In een bijzonder rommelige fase zagen Eric Matoukou en Elyaniv Barda hun pogingen van de lijn gekeerd. Het leer kwam enkele keren in de buurt van Bossut, maar de jonge doelman slaagde er niet in om de bal klemvast te nemen. Ogunjimi zette in twee tijden uiteindelijk de 1-0 op het scorebord.

“Ik heb nog nooit zo’n doelpunt tegengekregen”, reageert Bossut. “Wat we ook probeerden, die bal bleef maar terugkomen. Ik vond dat het al lang duurde voor hij erin ging. Ik wist zelfs niet wie er gescoord had.”

Tevreden zijn

Zulte Waregem speelde een uur met tien man, maar pakte toch een punt in de Cristal Arena. “Op het einde hadden we nog de kans om op een diefje de 3-2 te maken, maar we moeten tevreden zijn met het punt. Met tien man kwamen we onder druk te staan. De verdedigers hebben vandaag goed gewerkt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties