De Sutter: "Doelpunt deed me deugd"

De Sutter: "Doelpunt deed me deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het heeft even geduurd maar Tom De Sutter lijkt de weg naar de goal te hebben herontdekt. De Rode Duivel schonk Anderlecht in extremis een punt in Gent en was daar na afloop van de partij zichtbaar tevreden over.

"Mijn doelpunt deed me deugd," vertelt Tom De Sutter na afloop van het 2-2 gelijkspel in en tegen Gent. Maar net zoals zijn trainer Ariël Jacobs hoopte ook De Sutter op meer: "Ik ben blij dat ik weer kan scoren maar ik had toch liever gewonnen. Nu loopt Club Brugge twee punten in op ons."

Sterke teams

Wel had De Sutter lovende woorden over voor de manier waarop Anderlecht zich na de 2-0 nog naar een gelijkspel vocht. "We hebben laten zien dat we mentaal en fysiek sterk zijn. Daarom zijn we terug in de wedstrijd kunnen komen." Maar ook AA Gent schat De Sutter hoog in: "AA Gent is voor mij een titelkandidaat. Dat wist ik al voor vandaag."

Rotatie

Ten slotte lijkt de sympathieke West-Vlaming het niet erg te vinden om regelmatig op de bank te beginnen. "Er is veel concurrentie bij Anderlecht. Dan is het niet abnormaal dat ik af en toe vanop de bank moet starten. Zolang ik maar af en toe speelkansen krijg, ben ik al blij. Maar ik wil uiteraard altijd spelen," aldus De Sutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties