Anderlecht neemt twee beloften mee op stage

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht neemt twee beloften mee op stage
Foto: © SC

Vandaag vertrekken de spelers van Anderlecht op stage naar het Spaanse La Mange. Thomas Chatelle zal er niet bij zijn op het Iberisch Schiereiland, maar de Brusselaars nemen wel twee beloften én aanwinst Martinez mee.

Thomas Chatelle mag in België blijven omdat de geboorte van zijn kind voorzien is op 9 januari. Indien de geboorte vroeger plaatsvindt, is het echter niet uitgesloten dat de flankspeler zijn ploegmaats nog achterna reist.

De langdurig geblesseerden Jan Polak en Marcin Wasilewski reizen dan weer wel mee naar La Manga, evenals de kersverse aanwinst Mario Martinez. Ook de achttienjarige middenvelder Ziguy Badibanga en verdediger Birger Longueville krijgen de kans om zich te bewijzen voor trainer Ariël Jacobs. Anderlecht keert op 13 januari terug naar België.

Selectie winterstage: Badibanga, Bernardez, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Cordier, De Sutter, Deschacht, Diandy, Kanu, Frutos, Gillet, Juhasz, Kouyaté, Legear, Longueville, Lukaku, Martinez, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Bouba Sare, Schollen, Suarez, Taylor, Van Damme, Wasilewski en Zitka.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties