Barça onderuit in Spaanse beker

Manuel Gonzalez
| 13 reacties

Barcelona heeft vanavond in de heenwedstrijd van de 8ste finales van de Spaanse beker met 1-2 verloren van Sevilla.

De bezoekers uit Sevilla hadden een waslijst aan afwezigen maar boekten toch een verrassende zege in Camp Nou. Zo waren onder andere Zokora en Kanouté wegens interlandverplichtingen in de Africa Cup afwezig.

Barça geraakte moeilijk in zijn spel en Diego Capel bracht Sevilla iets na de pauze op voorsprong. In de eerste helft zag diezelfde Capel trouwens een geldig doelpunt afgekeurd. Binnen het kwartier na de openingstreffer slaagde Zlatan Ibrahimovic erin om door de buitenspelval te glippen, de keeper te omspelen en simpel binnen te leggen. De thuisploeg wilde doorgaan op zijn elan, maar werd koud gepakt.

Amper één minuut na de gelijkmaker kreeg Sevilla een strafschop die door Negredo feilloos werd omgezet. Er veranderde niets meer en zo won Sevilla verrassend met 1-2 in Camp Nou en heeft het zich verzekerd van een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd.