Valencia en Atlético onderuit in Spaanse Cup

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

In de heenwedstrijd van de 8ste finales van de Spaanse beker hebben Valencia en Atlético allebei hun wedstrijd verloren.

Valencia verloor op eigen terrein met 1-2 van Deportivo La Coruna. Het belooft dus een moeilijke klus te worden voor de tegenstrever van Club Brugge in de  Europa League om zich nog te plaatsen voor de kwartfinales.

Alle goals vielen in de tweede helft. Guardado en Alvarez zorgden voor een dubbele voorsprong, Silva (foto) prikte nog tegen.

Atlético Madrid leed een pijnlijke nederlaag op verplaatsing bij tweedeklasser Recreativo de Huelva. Na vijfentwintig minuten stond het al 2-0. Atlético-verdediger Ujfalusi pakte tussen de eerste en de tweede goal rood. In de slotfase dikte de tweedeklasser zelfs nog aan tot 3-0.

Voorts verloor Real-killer, derdeklasser Alcoron, op eigen terrein met 2-3 van Racing Santander. Een nieuwe stunt lijkt er dus niet meer in te zitten. Tweedeklasser Celta en Villarreal speelden eerder op de avond 1-1 gelijk in Vigo.