Goor: “Ik kom terug”

Wouter Laeremans
| 12 reacties
Goor: “Ik kom terug”
Foto: © SC

Bart Goor vreest na zijn zware blessure niet voor het einde van zijn carrière. De 36-jarige middenvelder wil er alles aan doen om terug topfit te geraken. Bij Germinal Beerschot lijkt er subtiele interesse in Soetaers, maar voorlopig wachten de Ratten af.

“Zo kennen we Bart”, vertelt sportief manager Gunther Hofmans aan Het Nieuwsblad. “Natuurlijk zat hij behoorlijk in de put, maar met zijn karakter ben ik ervan overtuigd dat hij zal knokken om er zo snel mogelijk weer te staan.”

Clubarts Chris Goossens van Germinal Beerschot denkt ook niet dat de linksmidden een kruis zal moeten maken over zijn loopbaan. “Vanuit medisch standpunt is het een ‘schone’ scheur, die volledig zal genezen. Bovendien is het de eerste keer in zijn carrière dat Goor geopereerd wordt. Ik hoop dan ook dat hij op 15 juni opnieuw op het terrein staat bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”

Een vervanger trekt Germinal Beerschot voorlopig niet aan, al houden ze voorlopig de ogen open. “We hebben met Leko, Cruz, De Man, François, Tshibuabua, Janczyk of Rits in principe genoeg spelers om Bart te vervangen”, weet Hofmans. “Tenzij er een valabele linkerflank kan gehuurd worden zoals Soetaers van Kortrijk, in ruil voor één van onze spelers.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties