Kanu: "Triest bij wissel"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Kanu: "Triest bij wissel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-aanvaller Kanu kreeg zaterdag tegen Sint-Truiden twee, drie grote kansen om zijn doelpuntje mee te pikken. De Braziliaan faalde keer op keer in de afwerking en werd door het thuispubliek getrakteerd op een fluitconcert.

"Ik heb mijn best gedaan, maar het wou maar niet lukken", zucht Kanu. "Vanavond had ik geen geluk in de afwerking. Ik probeerde telkens opnieuw te scoren, maar de bal vloog altijd naar de andere kant."
 

Probeerde Kanu het niet een beetje te veel zelf te forceren? "Ik hoopte beter te spelen vandaag, maar de ploeg was ook niet goed en ik was een beetje nerveus. Het kopje mag nu niet naar beneden gaan. Ik moet vooruit kijken en proberen volgende wedstrijd beter te spelen."

Bij een grote misser in de tweede helft werd Kanu uitgefloten en ook bij zijn wissel stond het publiek niet aan zijn kant. "Ik probeer geen aandacht te schenken aan de reactie van het publiek. Je kan niet altijd goed spelen, zo'n avond kan wel eens gebeuren in het voetbal. Bij mijn wissel was ik triest omdat ik niet het voetbal getoond heb dat ik wil brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties