Stijnen: "Onterechte rode kaarten pijnlijk"

Nico Wieme
| 33 reacties
Stijnen: "Onterechte rode kaarten pijnlijk"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Uiteraard was de rode kaart van Karel Geraerts het gespreksonderwerp na afloop van Zulte Waregem tegen Club. Stijn Stijnen kan er niet echt meer om lachen en wijst opnieuw met een beschuldigende vinger richting Scheidsrechterscommissie.

Stijn Stijnen balde de vuist nadat ref Bourdhouxhou de partij affloot. Het leek wel alsof de Clubgoalie tevreden was met het gelijkspel. “Gezien de omstandigheden wel”, gaf Stijnen ons toe. “We lopen een punt in op Anderlecht, lopen uit op AA Gent en Zulte Waregem blijft op negen punten.”

 

“Club blijft kalm”

 

“We speelden een moeilijke eerste 20 minuten. Na de gelijkmaker hebben we ons herpakt. In de tweede helft hadden we de match onder controle, maar toen vielen we weer met zijn tienen. Dit begint pijnlijk te worden. De ref zei dat Karel Geraerts met gestrekt been inging op zijn tegenstander”, aldus Stijnen.

 

Daarna richtte Stijnen opnieuw harde woorden aan het adres van de Scheidsrechterscommissie. “Ik ben enorm teleurgesteld. Het is nu al de vierde keer dit seizoen dat we onterecht rood krijgen. België mag blij zijn dat Club hier rustig onder blijft. Moeten we nu op voorhand zeggen: we mogen niet meer tackelen?”

 

Scheidsrechterscommissie

 

“De fout ligt duidelijk bij de Scheidsrechterscommissie. Ik heb al met veel refs gesproken en ze zeggen allemaal hetzelfde: ‘We worden gedegradeerd als we voor zulke fouten geen rood trekken.’ Met Frank De Bleeckere, Paul Allaerts, Johan Verbist en Serge Gumienny hebben we echt wel goede refs in België, maar zij worden onderdrukt door de Scheidsrechterscommissie”, sneerde Stijnen richting de Belgische bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties