Van Der Heyden: "Niets mis met mijn conditie"

Nico Wieme
| 4 reacties
Van Der Heyden: "Niets mis met mijn conditie"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Peter Van Der Heyden had zich zijn debuut bij Club Brugge wellicht anders voorgesteld. De linkspoot moest op de voor hem ongebruikelijke linksmiddenpositie spelen, maar trok goed zijn plan.

“Mijn medespelers hadden mij gewaarschuwd voor de uitmatch bij Zulte Waregem. De match beantwoordde dan ook aan mijn verwachtingen. In het begin was het voor mij wennen aan mijn nieuwe positie. Geleidelijk aan kwam ik beter in de match”, vond Peter Van Der Heyden.

 

“Ik heb hard gewerkt. Dat ik het 90 minuten heb uitgehouden, betekent dat het crescendo gaat met mijn conditie. Ik heb bewezen dat ik er wel degelijk sta, hoewel ik de laatste maanden weinig aan spelen ben toegekomen in Duitsland”, aldus de gelegenheidslinkermiddenvelder.

 

“Voor de rust hadden we het moeilijk. In de tweede helft hebben we bewezen dat we Club Brugge zijn. Jammer genoeg vielen we opnieuw met zijn tienen. Jammer. Ik kan er mij echter niet over uitspreken of het terecht was of niet. Ondanks de numerieke minderheid hebben we toch de organisatie gehouden”, eindigde Van Der Heyden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties