Gent moet Dirar niet vrezen

Nico Wieme
| 9 reacties
Gent moet Dirar niet vrezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt zondag naar AA Gent. Voor dit belangrijke treffen zullen de West-Vlamingen het moeten stellen zonder Nabil Dirar. Bij de Buffalo's is Marko Suler dan weer twijfelachtig.

D-day in het Gentse Ottenstadion zondagavond. AA Gent en Club Brugge strijden er om de tweede plaats. Blauw-zwart heeft een bonus van vijf punten op de Oost-Vlamingen. Mits een zege worden de Buffalo's teruggeslagen tot op acht eenheden.

Club kan echter niet op volle sterkte aantreden. Jonathan Blondel zit zijn tweede schorsingsdag uit en Jeroen Simaeys is nog steeds geblesseerd. Daarenboven zullen de bezoekers het ook zonder het technische vernuft van Ronald Vargas en Nabil Dirar moeten doen. De Venezolaan moest vorig weekend op Zulte Waregem tijdens de rust in de kleedkamer blijven en kreeg nadien rust voorgeschreven.

Voor Dirar lagen de kaarten enigszins anders. De Marokkaan viel uit in de topper tegen Anderlecht met een heupblessure, maar hoopte om tijdig klaar te geraken voor die andere topper tegen AA Gent. De middenvelder probeerde deze week bij de groep aan te sluiten, maar kon niet pijnvrij trainen. De drie januaritransfers Maxime Lestienne, Daan Van Gijseghem en Peter Van Der Heyden zijn dan weer wel van de partij.

Bij AA Gent zijn Stijn De Smet, Adekanmi Olufade, Adnan Custovic en Adriano Duarte geblesseerd. Marko Suler is twijfelachtig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties