Biglia: "Proberen ons eigen spel te spelen"

Hannes De Meyer
| 3 reacties
Biglia: "Proberen ons eigen spel te spelen"
Foto: © SC

Lucas Biglia neemt het met donderdag met zijn ploegmaats op tegen Athletic Club de Bilbao. De Argentijn wil vooral rust in de ploeg tijdens het eerste half uur van de wedstrijd tegen Athletic Bilbao.

"Het zal vooral belangrijk zijn dat we de eerste 30 minuten kalm blijven", zegt Biglia op rsca.be. "Athletic is een team dat heel veel pressing zet en dat al vanaf de eerste minuut. Wij zullen vooral moeten proberen om hier donderdag ons eigen spel te spelen."

"We zijn enorm gemotiveerd voor deze Europa League-wedstrijd. Dit is een erg belangrijke match voor ons en ik ben ervan overtuigd dat we het potentieel hebben om het goed te doen."

Anderlecht en Athletic zouden intrinsiek twee ploegen zijn die op elkaar lijken. "Dat kan wel kloppen", aldus Biglia. "Ik heb een paar matchen gezien waarin ze fysiek wel sterk voor de dag kwamen. Maar het gaat niet alleen om de fysiek, want ze hebben ook spelers met technische kwaliteiten."

Nicolas Pareja, ex-Anderlecht en nu aan de slag bij Espanyol Barcelona, speelde onlangs nog tegen Athletic. "Hij vertelde me dat het een heel sterke ploeg is. Zelf heb ik ook een paar matchen van hen gezien, ik heb me dus voldoende kunnen informeren over de sterkte van onze tegenstander." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties