Jacobs: "We kunnen ons goud rap kwijt zijn"

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Jacobs: "We kunnen ons goud rap kwijt zijn"
Foto: © SC

Ariël Jacobs (foto), trainer van competitieleider Anderlecht, trekt vol vertrouwen richting Bilbao. Tegelijk beseft hij dat als paarswit schittert in Europa, zijn kern leeggeplukt kan worden in de zomerperiode.

Anderlecht draait een uitstekend seizoen en dat heeft het te danken aan de doorbraak van heel wat jonge kerels zoals Romelu Lukaku, Cheikhou Kouyaté, Ondrej Mazuch en Bouba Saré. "Voor je het weet ben je wel al dat goud kwijt. Vorige zomer is hier beslist om de kaart van de jeugd te trekken. Ik had nooit durven denken en vermoeden dat we meteen zover zouden staan. We hebben het geluk gehad dat al die jonge gasten over de juiste mentaliteit bezitten. Ze zijn stuk voor stuk nederig, willen leren en werken en er is er niet één bij met een dikke nek", aldus Ariël Jacobs in HLN.

"Cru gezegd, ik ben er wel niets mee. In België is het namelijk onmogelijk geworden om te bouwen aan een ploeg. Laat één van die gasten straks de wedstrijd van zijn leven spelen in Bilbao, en vrijdag zullen alle topteams aan de telefoon hangen. Voor je het weet is het goud dat in je handen had, van een ander", besluit een realistische Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties