Kouemaha: "Gele kaart kost mij treffen tegen Sidibé"

Nico Wieme
| 23 reacties
Kouemaha: "Gele kaart kost mij treffen tegen Sidibé"
Foto: © SC

Het was voor Club Brugge opnieuw Dorege Kouemaha die voor het winnende doelpunt zorgde tegen Standard. De Kameroener pakte wel zijn vijfde gele kaart en mist hierdoor de partij op STVV tegen zijn vriend Ibrahima Sidibé.

“Met deze overwinning in onze achterzak trekken we met het nodige vertrouwen naar Valencia”, glunderde Dorege Kouemaha. “Voor de pauze voetbalden we wel goed, maar eens in de zestien liep het fout. Standard scoorde daarenboven bij de eerste kans die zij kregen. We hebben het echter niet aan ons hart laten komen.”


Na de pauze zette Club plots de scheve situatie in vier minuten recht. “De coach vroeg tijdens de rust om onze passing beter te verzorgen. Dat heeft geloond. Al bij al was het voor mij een makkelijk doelpunt. Trouwens, al de doelpunten die ik maak, zijn makkelijk”, knipoogde de Clubspits.

 

Geen duel met Sidibé

 

Kouemaha scoorde zijn elfde van het seizoen en klimt zo op gelijke hoogte van zijn vriend Ibrahima Sidibé. Door de gele kaart die de Kameroener opliep, kan hij zich volgend weekend niet meten met zijn vriend. “Ik vond het een strenge beslissing van de ref. Volgens mij was het gewoon schouder tegen schouder. Jammer dat ik er nu op STVV niet bij ben, al kan ik de rust wel eens gebruiken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties