Boussoufa: "Blijf nog lang bij het Anderlecht van nu"

Mathias Dumarey
| 32 reacties
Boussoufa: "Blijf nog lang bij het Anderlecht van nu"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa is de grote sterkhouder van Anderlecht. De Marokkaanse international leek lange tijd te azen op een transfer op het einde van dit seizoen, maar denkt daar door de goede prestaties van paarswit nu anders over.

"Ik zou er geen problemen mee hebben om nog een jaar of twee, drie te blijven. Deze club heeft heel veel ambitie en ik wil helpen om die ambitie waar te maken. Zoals ik het nu bekijk, ben ik hier nog lang", aldus Mbark Boussoufa in HLN.

"Elk jaar valt mijn naam als mogelijke transfer. Ik vraag daar niet om. Ik voel me hier prima. Ik ken alles en iedereen en ik lach hier heel wat af. Mijn ouders zijn ook tevreden dat ik in de buurt woon. De club werkt aan een nieuw stadion en heeft een visie voor de jeugd."

Boussoufa heeft in Anderlecht nog een contract tot de zomer van 2012, maar kent de voetbalwereld ook. "Als er toch een aanbieding zou komen, ga ik er wel over nadenken. Dat doet elke voetballer toch. Dan bekijk ik gewoon of het het allemaal waard is."

Herman Van Holsbeeck, de manager van paarswit, bevestigt wel dat er met Boussoufa zal gepraat worden. Dat zou gebeuren na de contractbesprekingen met Jonathan Legear, Olivier Deschacht en Roland Juhasz. "Ik krijg altijd maar meer signalen dat de meeste spelers bij Anderlecht willen blijven. Dus we gaan ook met Mbark praten."
(AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties