Konchesky wil mee naar WK met Engeland

Konchesky wil mee naar WK met Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Konchesky hoopt nog steeds op deelname aan het WK in Zuid-Afrika. De verdediger rekent op een verrassende terugkeer in de Engelse selectie.

Konchesky speelde nog maar twee interlands voor Engeland, de laatste keer in 2005. Toch blijft de Fulham-linksachter hopen op een terugkeer.

Doordat Wayne Bridge zich niet langer beschikbaar stelt voor The Three Lions ziet Konchesky kansen om als stand-in van Ashley Cole (foto) af te reizen naar Zuid-Afrika. Daarbij houdt hij zich vast aan zijn goede prestaties in het shirt van Fulham. Met die club staat hij donderdagavond in de halve finales van de Europa League.

"Als het team goed blijft presteren, weet je nooit wat er om de hoek komt kijken", vertelt Konchesky in The Daily Star. "Ik ben teleurgesteld dat ik niet meer interlands gespeeld heb, maar met Ashley heeft Engeland een verdediger van wereldklasse. Hij heeft alles in huis wat je kunt vragen van een linksback."

"Naast Ashley heeft ook Wayne daar gespeeld en hij heeft dat goed gedaan. De laatste keer kreeg Leighton Baines een kans van bondscoach Fabio Capello, misschien is er nog een plek vrij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties