Blijft Andrews coach bij Antwerp?

Bram Coenen
| 34 reacties
Blijft Andrews coach bij Antwerp?
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het is nog steeds onduidelijk wie volgend seizoen hoofdcoach is bij tweedeklasser Antwerp. Colin Andrews, afgelopen seizoen aan de slag op de Bosuil, hoopt deze week meer duidelijkheid te krijgen.

Zoals elk seizoen maakt Antwerp geen haast met het bekendmaken van zijn trainer voor volgend seizoen. Colin Andrews volgde halfweg het afgelopen seizoen de ontslagen Ratko Svilar op, en hoopt ook komend seizoen trainer te kunnen blijven bij 'The Great Old'.

"Ik hoop deze week zekerheid te krijgen over een verlengd verblijf op de Bosuil", opent Andrews. "Maar als ik niet mag blijven, zal ik erg ontgoocheld zijn, net als de spelers en de supporters. We stippelen momenteel de voorbereiding uit, dus ik hoop en verwacht op 14 juni de trainingen te mogen leiden."

De Brit had dit seizoen geen schriftelijke overeenkomst bij Antwerp en werd zelfs niet betaald. "Maar de mensen van de club kennen me en weten dat een handdruk en een woord voor mij volstaan. Ik wimpelde vorige week nog een bod af, want ik heb nog steeds de motivatie om dit Antwerp te coachen. Maar het bestuur beslist, en we weten allemaal dat er op Antwerp maar één 'big boss' is, en dat is voorzitter Eddy Wauters", besluit Andrews in GVA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties