Emmerechts volgt Walem op bij Anderlecht

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Emmerechts volgt Walem op bij Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht heeft een nieuwe trainer gevonden voor de U21. Geert Emmerechts volgt Johan Walem op. “Hij is een groot motivator en kent het huis als geen ander”, is manager Herman Van Holsbeeck verheugd.

De 42-jarige Emmerechts had bij Anderlecht al de U14, U16 en U19 onder zijn hoede. “Zijn voornaamste taak bestaat erin om, samen met de staf van de Eerste ploeg, de jeugd klaar te stomen voor het grote werk”, aldus Van Holsbeeck.

“We zijn er van overtuigd dat Geert Emmerechts de overgang van onze meest talentvolle spelers naar de A kern kan vergemakkelijken. Hij  beantwoordt aan het vooropgesteld profiel en zijn aanstelling past in de strategie van de club: de prioriteit geven aan jeugdopleiding”

Emmerechts, die meer dan 400 wedstrijden op het hoogste niveau speelde, is bijzonder opgetogen. “Het is een grote eer voor mij om een monument als Johan Walem te mogen opvolgen. Deze promotie is een blijk van vertrouwen en erkenning voor het geleverde werk. Aan motivatie zal het niet ontbreken en de eerste contacten met de staf van de A kern verliepen voorspoedig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties