Meldert slechts moeizaam voorbij SK Lebbeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert slechts moeizaam voorbij SK Lebbeke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verbroedering Meldert kon bij de buren van SK Lebbeke wel een overwinning afdwingen, maar echte vreugde leverde dit zeker niet op. Teveel slechte passen haalden het tempo uit de match en dus bleven de toeschouwers op hun honger zitten.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar. Heuvinck verlengde een vrije trap van Janssens over. Meldert was wel het meeste in balbezit maar echte kansen leverde dat niet op. Toch klommen de bezoekers op voorsprong al viel dat doelpunt uit de lucht. Een voorzetschot van De Buyser kronkelde via de paal voorbij de verbouwereerde Sen. Aan het halfuur aarzelde Catrysse te lang om de gelijkmaker te netten.

Na de pauze werd getoonde spel eindelijk een ietsje beter. De Valck stond in de weg bij een vrijschop van Catrysse. Sen ging gepast in de baan op een poging van Kasuku. Van Havere knalde op De Valck en Kasuku vlamde over. Leyman kopte in de armen van Sen. Van der Bruggen kreeg een kans na aarzeling in de bezoekende verdediging maar trof het zijnet. Kort voor het einde liet Verhaeghe de doelpaal trillen. Ook Houman kreeg nog een kans maar Sen lag opnieuw in de weg.

SK Lebbeke: Sen, Vandermeiren, Heuvinck, Verbert, Vertongen, Van Gijseghem, Janssens (86’ Roesems), Van Havere, Catrysse, Van Damme (77’ Berckmoes) en De Cock (65’ Van Der Bruggen).

VB Meldert: De Valck, Van Belle, Vannyvel, Houman, Amazou, Verhaeghe (82’ Madawa), Kasuku (63’ Meuleman), Leyman, Wauters (73’ Wellens), Verdeyen en De Buyser.

Doelpunt: 24’ De Buyser 0-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties