Martins Indi vervanger van Bahia tegen AA Gent

Martins Indi vervanger van Bahia tegen AA Gent
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord zal het zonder zijn centrale verdediger André Bahia (foto) moeten stellen in de Europese confrontatie tegen AA Gent. Mario Been stelt de 17-jarige Martins Indi op als vervanger.

Donderdagavond speelt AA Gent zijn eerste wedstrijd tegen Feyenoord in de vierde voorronde van de Europa League. De Nederlanders zullen het dan zonder hun verdediger Bahia moeten stellen. Hij heeft nog te veel last van een knieblessure.

De 18-jarige Bruno Martins Indi zal daardoor zijn debuut maken. "Hij heeft in de oefenwedstrijd tegen Aston Villa ook al centraal achterin gespeeld en dat heeft hij naar behoren gedaan. We hopen dat hij het morgen weer laat zien", aldus Feyenoord-coach Mario Been.

Naast Bahia zijn er nog enkele afwezigen bij Feyenoord. Zo zou Been ook geen beroep kunnen doen op John Dahl Tomasson en Diego BiseswarSekou Cissé is mogelijk wel opnieuw beschikbaar. "Dat zullen we met de medische staf gaan bespreken. Ik zou heel gelukkig zijn als hij morgen een half uur kan spelen", zo vertelt Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties