Transfer Junior Diaz wordt niet simpel voor Club

Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Transfer Junior Diaz wordt niet simpel voor Club
Foto: © SC

Junior Diaz was de afgelopen tijd duidelijk in beeld als de nieuwe linksachter van Club Brugge. Maar het is twijfelachtig of de Costaricaan wel naar Jan Breydel komt.

Club wacht nu al een tijdje op de komst van Junior Diaz, linksachter bij de Poolse topclub Wisla Krakow. De verdediger heeft nog een contract tot eind dit seizoen en in tegenstelling tot gedacht lijken de Polen toch niet bereid hun speler zo makkelijk te laten gaan. Integendeel, mogelijk ligt bij Wisla nog een contractverlenging te wachten op de Costaricaanse international.

Luc Devroe vertrekt vandaag alleszins naar het buitenland. Of hij nog werkt aan de komst van Junior Diaz is nog onduidelijk. De kans bestaat dat blauw-zwart voor een andere linksachter kiest. Ook de Est Klavan van AZ komt daarvoor nog in aanmerking.

Een extra spits lijkt er niet te komen. Adrie Koster was zo tevreden over de prestatie van Perisic in Westerlo dat hij geen nieuwe spits wenst. Over twee speeldagen is Dorge Kouemaha terug inzetbaar na zijn schorsing en lijken die problemen definitief van de baan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties