Anderlecht nipt voorbij Halle

De Nijs Michael
| 2 reacties
Anderlecht nipt voorbij Halle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat er wegens de eerste speeldag in de kwalificaties voor het EK 2012 geen competitievoetbal op het programma. Anderlecht maakt daarvan gebruik om enkele oefenmatchen in te lassen. Dinsdag oefende paars-wit tegen Halle.

De Brusselaars traden aan met een mix van spelers uit de A-kern en beloften. In de eerste helft kon paars-wit geen afstand nemen van de buren uit Halle. Op het uur werd de situatie van de landskampioen nog slechter: Kerckhofs zette Halle op een 1-0-voorsprong.

Het zag er lange tijd naar uit dat Anderlecht de partij in Halle zou verliezen, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Garcia Calveta en Yala Lusala zorgden in de laatste tien minuten nog voor een ommekeer. Halle kon niet meer reageren waardoor paars-wit de partij met 1-2 won.

Anderlecht: Cordier, (46' D. Roef), Bernárdez (46' De Greef), Mvon, Rnic (46' Boufleur), Barrios (46' Verboom), Diandy (46' Garcia Calvete), Luckermans (46' Yala Lusala), Chavarria (46' Canesin Matos), Kanu (46' Kabasele), Mbarga, Kljestan (46' Mabika)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties