Custovic: "Had 3 miljoen keuzes"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Custovic: "Had 3 miljoen keuzes"
Foto: © SC

Adnan Custovic zorgde in de 96ste minuut voor een zucht van opluchting op het Kiel. Met een fraai gemikte vrije trap bezorgde hij Germinal Beerschot de eerste driepunter van het seizoen.

“Het is een grote opluchting voor iedereen”, aldus Custovic. “Het harde werk van de voorbije weken heeft vandaag eindelijk iets opgebracht. Met een strakke organisatie zorgde Charleroi voor een moeilijke wedstrijd, maar uiteindelijk verdienden we wel de drie punten. “

Omdat de weggestuurde Jacky Mathijssen alle tijd nam om de neutrale zone te verlaten en Hervé Kagé terugkwam uit de kleedkamers kreeg Custovic alle tijd om zijn vrije trap te nemen.  “Pff, het duurde wel zeker vijf minuten. Ik had drie miljoen oplossingen.  Schiet ik over de grond, draai ik hem binnen of knal ik gewoon rechtdoor. Toen de bal vertrok, zag ik meteen dat het goed was.”

“Eigenlijk had mijn eerste vrije trap al tegen de netten moeten hangen”, is Custovic kritisch voor zichzelf. “Een vrije trap is voor mij zoals een strafschop. Hopelijk krijgen we nu wat ademruimte en zijn we vertrokken voor een lange reeks. De voorbije weken kregen we een pak kansen, maar we moeten voor doel nog wat scherper zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties