De Bruyne: "Bij tweede fout trapte ref in de val"

Nico Wieme
| 71 reacties
De Bruyne: "Bij tweede fout trapte ref in de val"
Foto: © SC

Na amper twintig minuten zat de match tussen Club en Genk er al op voor Kevin De Bruyne. Door twee gele kaarten mocht de Genkse middenvelder inrukken. "Ik trapte niet in de val van Marcos, iemand anders (de ref, red.) deed dat wel."

Kevin De Bruyne had de match op Club Brugge met stip aangeduid in zijn agenda, maar lang heeft de Genkse middenvelder niet kunnen genieten van deze topper. "Ik maakte twee kleine fouten. Bij mijn tweede geel raakte ik Marcos zelfs niet. Ik trapte niet in de val van de Braziliaan, iemand anders deed dat wel. Daardoor mocht ik gaan douchen. De eerste kaart betwist ik niet (De Bruyne ging aan het truitje van Vadis Odjidja hangen, red.)."

De Gentenaar beleefde de rest van de match in de tribune en toonde zich bijzonder lovend voor zijn ploegmakkers. "Aanvankelijk was ik kwaad. Ik ben binnen gaan afkoelen en heb dan in de tribune plaats genomen. We hebben de 2-2 gevierd als een zege. Ik wil de ploeg een pluim geven, want ze hebben meer dan een uur met zijn tienen moeten knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties